Skip links
Inhoud

Slagerszoon Roob Aarnoutse Internationaal Slavakto junioren kampioen

De twintigjarige Roob Aarnoutse uit Gennep is tijdens de laatste dag van de Slavakto uitgeroepen tot Algemeen Kampioen bij de junioren in deze internationale slagersvakwedstrijd. Ook werd hij kampioen in de rubriek verduurzaamde worstsoorten met zijn ‘Metworstvlechten’. Alle vijf producten die deze jonge slager heeft ingezonden bij deze vakwedstrijd zijn bekroond met goud met ster.

 Professionele jury beoordeelt de producten

RTL nieuwslezer Jan de Hoop, tevens oud-slager, reikte deze prijzen uit. Het aantal inzendingen was met 240 producten bij de junioren hoog. Een professionele jury beoordeelt de producten op verschillende aspecten zoals uiterlijk aanzien, kleur en uiteraard smaak.

 6e generatie slagers van vader op zoon

Roob Aarnoutse, maar liefst 6e generatie slagers van vader op zoon zei trots: “Ik vind het natuurlijk fantastisch om kampioen te zijn. Ik ben altijd bezig om de kwaliteit te verbeteren, dat onderscheidt een ambachtelijke slager tenslotte. Dit resultaat is top!”  Roob is leerling bij SVO-Slagersvakopleiding in Best waar hij de richting productiemedewerker volgt. De producten die hij heeft ingezonden zijn: beenhamsalade, rookworst, tongenworst, boterhamworst met varkenstongen en de winnende metworstvlechten. Zijn twee grote bokalen zijn vanaf vandaag natuurlijk te bewonderen in de slagerij in Gennep.Snelkoppelingen